Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Οι "αλήτες" είναι πιο ... sexy...



Οι άνθρωποι που πίνουν συχνά, καπνίζουν περιστασιακά και γενικότερα είναι επιρρεπείς στην αμαρτία θεωρούνται πιο ελκυστικοί από το αντίθετο φύλο από εκείνους που απέχουν από τις αμαρτωλές συνήθειες. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει μια νέα έρευνα που έγινε στο Τορόντο.

Και οι άνδρες και οι γυναίκες γοητεύονται από μια επαναστατική συμπεριφορά- κάνει το αίμα στις φλέβες τους να κυλά πιο γρήγορα», δήλωσαν οι ερευνητές. «Η έρευνά μας δείχνει ότι οι αμαρτωλοί είναι πιο τυχεροί στην αγάπη, με λίγα λόγια ότι τα κακά αγόρια πραγματικά κερδίζουν στον έρωτα

Από τη μελέτη προέκυψε ότι τα άτομα που έπιναν συχνά είχαν μεγαλύτερη επιτυχία στο πρώτο ραντεβού, με το 49,9% των ανθρώπων που βγήκαν μαζί τους να αναφέρουν ότι θα ήθελαν να τους ξαναδούν. Εκείνοι που το προφίλ τους έδειξε ότι έπιναν περιστασιακά είχαν μέσο ποσοστό επιτυχίας 44,4%. Στην τελευταία θέση στη λίστα ήταν οι μη πότες με βαθμολογία ελκυστικότητας 37,4%.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι όσοι έχουν πιο φιλελεύθερες απόψεις για το σεξ θεωρούνται πιο ελκυστικοί (47%) σε σύγκριση με εκείνους που έχουν πιο συντηρητικές σεξουαλικές συνήθειες (39,9%).

Τα άτομα που ανέφεραν ότι κάπνιζαν περιστασιακά ήταν οριακά πιο ελκυστικά (44,9%) από τους μη καπνιστές (44,5%). Οι τακτικοί καπνιστές, όμως, ήταν πολύ λιγότερο σέξι, με ποσοστό 38%.Ράνια Μαλλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...