Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Καθηγήτρια γνωστή πορνοστάρ...

Μία καθηγήτρια του μαθήματος της επιστήμης αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την δουλειά της ύστερα από την ανακάλυψη ενός από τους μαθητές της, ότι η γυναίκα εκτός από καθηγήτρια ήταν και πορνοστάρ.

Το παρελθόν της 38χρονης Τερα Μάγιερς φαίνεται πως θα την κυνηγά για πάντα αφού και το 2006 είχε απολυθεί από ένα άλλο σχολείο στο Κεντάκι όπου δούλευε με το όνομα Τέρικα Ντάι. Τότε οι άλλοι καθηγητές και οι γονείς των μαθητών στάθηκαν στο πλευρό της αλλά το συμβόλαιο της ποτέ δεν ανανεώθηκε μετά που μαθεύτηκε πως πριν 20 χρόνια δούλεψε σε ταινίες πορνό.

Η Μάγιερς, που το καλλιτεχνικό της όνομα είναι  Ρίκι Άνττερσιν, βρήκε και πάλι δουλειά ως καθηγήτρια στο γυμνάσιο του Σέιντ Λούις στο Μισούρι των ΗΠΑ. Αλλά για κακή της τύχη το παρελθόν της αποκαλύφθηκε στους υπεύθυνους του γυμνασίου μετά που ένας μαθητής βρήκε το ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την καθηγήτρια του.

Μία μαθήτρια είπε στο KMOV: «Όλο το σχολείο έμαθε τα νέα μέσα σε πέντε λεπτά. Μία μέρα θα το ανακάλυπτε κάποιος».

Η Μάγιερς πληρώθηκε μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς αλλά δεν θα επιστρέψει στη δουλειά της. Εκπρόσωπος του γυμνασίου είπε πως η καθηγήτρια έφυγε από το σχολείο «από σεβασμό της ιδιωτικής ζωής της και αυτό της οικογένειάς της».
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...