Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ - Να ΄γιάσει το στόμα σου Καβαλιέρε...

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένας άνδρας δεν προσπάθησε να με ρίξει στο κρεβάτι. O Μπερλουσκόνι μού φέρθηκε σαν πατέρας,το ορκίζομαι». Τάδε έφη η 17χρονη Καρίμα Κεγέκ, πρωταγωνίστρια στο τελευταίο ροζ σκάνδαλο του «Καβαλιέρε».

Γνωστή στην πίστα όπου χόρευε χορό της κοιλιάς σαν «Ρούμπι Ρουμπα-κουόρι» (σ.σ.: Ρουμπίνι που κλέβει καρδιές), η κοπέλα είναι μαροκινής καταγωγής, μεγάλωσε στη Σικελία και ενηλικιώνεται αυτή την εβδομάδα. Είπε ότι ο Καβαλιέρε τής έδωσε 7.000 ευρώ και κοσμήματα, όταν κάθησε δίπλα του σε δείπνο που δόθηκε για 10 γυναίκες, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τον περασμένο Φεβρουάριο, στην...έπαυλη του ιταλού πρωθυπουργού κοντά στο Μιλάνο. Στην αρχή είχε πει ότι πληρώθηκε 30.000 ευρώ για σεξ μαζί του.

Μετά τον θόρυβο, η «Ρούμπι» διέψευσε ότι κοιμήθηκε μαζί του. Από τη Γένοβα, όπου κρύβεται από τα φλας στο διαμέρισμα ενός πρώην πορνοστάρ, μίλησε για τα ιδιωτικά πάρτι του 74χρονου πρωθυπουργού, που σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ συχνά κατέληγαν σε σεξ μεταξύ ανδρών και γυναικών προσκεκλημένων.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Repubblica», η κοπέλα αποκάλυψε ότι ο οικοδεσπότης την παρακάλεσε να μην τον ξαναδεί, όταν ανακάλυψε πως δεν ήταν 24 ετών, όπως του είχε πει, επειδή «είχε προβλήματα στο παρελθόν με μιαν άλλη ανήλικη». «Με ανέβασε στον επάνω όροφο.Μου είπε ότι ήθελε να με βοηθήσει και ότι δεν θα ζητούσε κανένα αντάλλαγμα.Μου έδωσε έναν φάκελο με 7.000 ευρώ...εγώ του είπα ότι ονειρεύομαι να πάρω την ιταλική υπηκοότητα και να γίνω αστυνομικίνα» είπε η «Ρούμπι».
Ο «Καβαλιέρε» διέψευσε τα περί αποπλάνησης της ανήλικης, αν και τόνισε ότι «αγαπάει τη ζωή και τις γυναίκες». «Ζήτησα να βοηθήσουν το καημένο το κορίτσι,που περνούσε δύσκολες ώρες. Ολα τα άλλα είναι ψέματα, συκοφαντίεςκαι σκουπίδια των ΜΜΕ» είπε.

Η Καρίμα είχε συλληφθεί στο Μιλάνο για υπόθεση κλοπής 3.000 ευρώ από έναν φίλο της. Η έγκυρη «Corriere della Sera» έγραψε ότι ο κ. Μπερλουσκόνι ενδιαφέρθηκε προσωπικώς για να λήξει αισίως η υπόθεση. Βουλευτές της αντιπολίτευσης ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού, ενώ η Εισαγγελία του Μιλάνου άρχισε έρευνα για προαγωγή σε πορνεία, όπου εμπλέκονται ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε, στενός φίλος του Καβαλιέρε, και ο μάνατζερ μοντέλων και ηθοποιών Λέλε Μόρα.

ΤV, χρήματα και ...βουλευτικές έδρες!

Σεξ, και μετά δώρα, χατίρια, καριέρα στην ΤV και- γιατί όχι; - στην πολιτική. Αυτή φαίνεται ότι είναι η ανταμοιβή για τα «κορίτσια του Σίλβιο». Πριν από τη Ρούμπι, ήταν η 18χρονη Νοέμι Λετίτσια, φωτομοντέλο που ήθελε να βγει στα κανάλια του πρωθυπουργού, ηΝικόλ Μινέτι, σόουγκερλ που έγινε βουλευτής στο κόμμα του, και η πόρνη πολυτελείαςΠατρίτσια ντ΄ Αντάριοπου ήθελε λεφτά.«Σε εκείνον αρέσουν ακόμη οι γυναίκες, και εκείνες θέλουν πάντα την εύνοια ενός μεγιστάνα πρωθυπουργού...» είπε η 43χρονη Ντ΄ Αντάριο.

Έχω αναφέρει και στο παρελθόν πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι το απόλυτο είδωλο για τους σωστούς άνδρες! Και ο Καβαλιέρε με κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει! Και μας... αναγκάζει να τον αποθεώσουμε! Δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά! Αφού είναι ο ηγέτης κάθε άνδρα!
Τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την 17χρονη Μαροκινή που παρουσιάζεται ως μία νέα «περιπέτεια» του Ιταλού μεγιστάνα, θεωρώ ότι την γνωρίζετε! Για μία ακόμα φορά, ο Σϊλβιο Μπερλουσκόνι παρέδωσε... μαθήματα!

Δεν αναφέρομαι σε σχέση με μία ανήλικη γυναίκα, που την επόμενη εβδομάδα ενηλικιώνεται, αλλά στα όσα ακολούθησαν της δημοσίευσης του σκανδάλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαροκινή Καρίμα Ρούμπι - όχι βρε εσείς, η άλλη λέγεται Ρούμπιν (!) Καζάν - είχε συληφθεί για κλοπή.
Τότε, ο Ιταλός πρωθυπουργός, έκανε τα τηλέφωνά του στην αστυνομία και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη η νεαρή γυναίκα και να δοθεί προσωρινά σε ιταλική οικογένεια για υιοθεσία. Βέβαια, σύμφωνα με εφημερίδα της γειτονικής χώρας, η 17χρονη είχε βρεθεί τρεις φορές, στο παρελθόν, στην βίλα του Καβαλιέρε, όπου είχε πληρωθεί για τις... υπηρεσίες της.

Μετά από μερικές μέρες, η κοπέλα τόνισε πως ο Μπερλουσκόνι απλά την βοήθησε χρηματικά, χωρίς να περιέχει... σεξ το ραντεβού, κάτι που υποστήριξε και ο ΜΕΓΑΣ Σίλβιο! «Η μόνη του παρέμβαση, στην υπόθεση, στόχευε στην παροχή βοήθειας σε ένα άτομο που έμοιαζε να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Όλα τα άλλα, είναι αναληθή και συκοφαντικά, μιντιακά σκουπίδια», ήταν η απάντησή του.

Όμως, ο Καβαλιέρε δεν έμεινε εκεί. Κατά την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση του Μιλάνου, ο Μπερλουσκόνι άφησε τις... αιχμές του: «Έχω ένα πρόβλημα. Θα έπρεπε να τακτοποιήσω μια κάποια Ρούμπι, σε μια δουλειά, σ' ένα από αυτά τα περίπτερα».

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η μεγαλύτερη ατάκα που έχει πει άνδρας που σέβεται τα παντελόνια που φορά και δεν το... παίζει κάπως για να είναι αρεστός στον κόσμο.

«Καλύτερα να έχεις αδυναμία στις όμορφες κοπέλες παρά να είσαι γκέι», ήταν τα λόγια του ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ιταλού πρωθυπουργού! Τέλος! Δεν περιγράφω άλλο! Ο άνθρωπος είναι απλά κορυφαίος! Στα... Ιμαλάια βρίσκεται και εμείς είμαστε απλά θάμνοι μπροστά του!

Επιτέλους και ένας ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ που δεν έχει τον φόβο να το παραδεχθεί! Τέλεια και παύλα, Σίλβιο είσαι... τρέλα! Δεν υπάρχει δεύτερος!


http://fonaklas.blogspot.com http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...