Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Sexy και ... "λαδωμένη" Ρένια Δούκα...

Εκρηκτική, εντυπωσιακή και άκρως ερωτική η Ρένια Δούκα δεν αφήνει κανέναν άντρα ασυγκίνητο. Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε στη Ρουμανία, οι ελληνικές ρίζες της ήταν όμως αυτές που την έφεραν πριν χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα. Από μικρό κορίτσι επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι τους παππούδες της στην Κρήτη και έτσι αγάπησε γρήγορα την Ελλάδα «με τον ήλιο, τη θάλασσα, τους φιλόξενους ανθρώπους και τα καλό φαγητό», όπως λέει και η ίδια.



Η Ρένια είναι επαγγελματίας φωτομοντέλο εδώ και αρκετό καιρό, αποφάσισε όμως να μην αρκεστεί στην ομορφιά της και να επενδύσει αρκετά χρόνια στη μόρφωση. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Βουκουρεστίου και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο ποινικό δίκαιο. Επαγγελματικός της στόχος είναι να ασκήσει τη δικηγορία σύντομα και να ανοίξει μια μέρα δικό της δικηγορικό γραφείο. Ακόμη και τώρα, όμως, η δίψα της για γνώση δεν έχει σβήσει και έτσι συνεχίζει τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, όπου παρακολουθεί αυτή τη στιγμή τα μαθήματα του Β΄ έτους.
Η σχέση της με το Διαδίκτυο είναι άριστη και μάλιστα διατηρεί δικό της φαν γκρουπ με πάνω από 2.500 μέλη. Από εκεί ενημερώθηκε και για το διαγωνισμό Miss On Line και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της. «Αν και είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, πιστεύω ότι είναι μια ευκαιρία να με γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος», εξηγεί.
Ένα από τα πάθη της είναι ο χορός, με τον οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Κατά διαστήματα δουλεύει ως χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά, για να συμπληρώνει το εισόδημά της, αλλά και για να κάνει το κέφι της.
Στη ζωή της είναι γενικά δυναμική και διεκδικητική. «Μου αρέσει να παίρνω αυτό που θέλω. Δε μου αρέσει να χάνω» τονίζει. Από την άλλη, θεωρεί τον εαυτό της ρομαντικό και η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει και τόσο για εκείνη. Αυτό που ζητάει είναι μια σχέση σοβαρή με έναν άνθρωπο που να την αγαπάει και να τη σέβεται. «Θέλω ο άντρας που θα με προσεγγίσει να είναι πάνω απ’ όλα κύριος, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά. Δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο, αλλά θα συνεχίσω να ψάχνω», δηλώνει.



Sexy και ... "λαδωμένη" Ρένια Δούκα !
okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...