Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Η Κατερίνα Μαράτου μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας μέσα από τις νυχτερινές πίστες...

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που προσπαθείς να περιγράψεις μία γυναίκα. Αυτή είναι… πειρασμός. Αυτή είναι… λουλούδι, αυτή είναι… μπουμπούκι! Για να περιγράψεις την Κατερίνα Μαράτου, αρκεί μόνο να πεις ότι η γυναίκα αυτή είναι… ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Τέλος! Δεν περιγράφω άλλο! Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Δεν γίνεται αλλιώς!  Η Κατερίνα Μαράτου, μπορεί να έγινε γνωστή με μελαχρινή κόμη, αλλά μπορούμε να πούμε ότι η ξανθιά είναι αυτή που τα… σπάει! Την έχει αλλάξει τελείως. Περιμένουμε πως και πώς να την απολαύσουμε σε κάποια πίστα!
Πρέπει να την φέρουν! Δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο! Αφού το έχουμε πει ότι είμαστε λάτρεις του ωραίου - τι ωραίου? του πανέμορφου – φύλου! Και η Κατερίνα είναι η επιτομή της ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΣ!

Τα έχει όλα και.. συμφέρει! Η Κατερίνα δηλώνει και «τσαμπουκάς» εκεί που χρειάζεται, αλλά και… πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα! Μιλάμε έχω πάθει πλάκα με το Κατερινιώ μας!

Τώρα που είπα Κατερινιώ, θυμήθηκα ένα ακόμα λόγο… προσκυνήματος, αλλά δεν είναι ώρα τώρα! Θα επιστρέψω κάποια άλλη στιγμή. Τώρα μιλάμε για την Κατερίνα Μαράτου.

Η Κατερίνα μας, έχει κατακτήσει την Θεσσαλονίκη και μέσα σε λίγο καιρό θα κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει για πάρτη της, μην πούμε ότι ήδη έχει αρχίσει κάποιους ψίθυρους.

Και δεν γίνεται διαφορετικά! Δεν μπορούμε αυτό το μωρό να το… αφήσουμε! Είπαμε ότι «τρώμε» τα παιδιά μας, αλλά την Κατερίνα δεν γίνεται να μην την προσέξουμε! Σαν κόρη οφθαλμού! Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας πάνω της, όλη την ώρα!

Καλά! Αν την δεις, δεν μπορείς να… ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω σου! Δεν σε αδικώ! Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μόνο μην γεμίσουμε… σάλια. Μάζεψε τουλάχιστον το στόμα! Μην μείνεις με ανοικτό το στόμα.



Είναι sexy και από ότι φαίνεται full in love με τον καλό της που ακούει στο όνομα "John"!
Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι έχει "χτυπήσει" tattoo με αυτό το όνομα στον αριστερό της προσαγωγό.
Η Κατερίνα Μαράτου είναι ιδιαίτερα τολμηρή, όχι μόνο επειδή «χτύπησε» tattoo το όνομα του συντρόφου της, αλλά και γιατί επέλεξε και ένα ιδιαίτερα καυτό σημείο να τον... τοποθετήσει, μόλις λίγα εκατοστά πιο κάτω από το... μπινίκι της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...